30 Mart 2009 Pazartesi

Image Hosted by ImageShack.us

Bu morlara bayıldım. Zaten bayılmadığıma henüz rastlamadım :)) Özellikle düğmeli yüzük, vazo çizmeler çok hoşuma gitti. Sizde bakın içiniz açılsın :)) Burada

26 Mart 2009 Perşembe

Bende Bunlardan İstiyorum

Kesinlikle çok beğendim. Hepsi de birbirinden güzel. Gelin en beğendiklerimizi hemen alalım.

Ben kararımı verdim. Sol üstteki kareden ayakkabı ve şapkayı, yanındaki kareden çantayı, alt soldaki kareden tac, saat ve gözlüğü, sağ alttaki kareden de elbiseyi alıyorum. Süper, süper, süper... Burada

Morlarımı yanıma aldım geldim :)

Kısa süreliğine de olsa hava koşalları sebebiyle hastalanmam beni morlarımdan ve sizlerden bir süre ayırdı. Ama güzel güzel çalışmalarla tekrar sizlerle olucam.

Bu morlar mutfaklarda kullanılmış. Hani kaseyi, kupayı belki hazır almamız gerekir ama sepeti kendimizde yapabiliriz. Biraz tığ biliyorsanız bata çıka bata çıka böyle bir sepet örebilirsiniz. Gerçi benim böyle bir sepetim olsaydı banyo da kullanmayı tercih ederdim.

Öğlen arkadaşlarla Yenişehir'de kurulan sosyete pazarına gittik. Gözüm hep morlara bakıyordu. Pazarcılarda mı anlıyor acaba, birşeye bakmak istesem bana hep mor olanı uzattılar :)) Mor bir tayt aldım bende, bir kaç parça daha alışveriş yaptım ama onlar mor renk değil.

12 Mart 2009 Perşembe

Anketimiz Bitti


Evet arkadaşlar mor mor mor mor mor morrrrr renklerle ilgili hazırladığım anket bitti.

Anket sonuçlarına gelince, seçenekler, tıklanma sayıları ve yüzdeleri aşağıda.

Kıyafet: 19 %67
Dekorasyon: 11 %39
Ev Tekstil: 7 %25
Aksesuar: 6 %21
Mutfak Gereçleri: 4 %14
Diğer:1 %3

7 Mart 2009 Cumartesi

Mor Kanepeler ile Evinizi Şenlendirin

Morun modern bir tarzla birleşimi işte budur. Koltukların şıklığı beni benden aldı. Görüntüsü kadar kendisi de rahattır umarım.

Mor Banyolar İçin


Bu bloğu açtıktan sonra daha bir arar oldum morları, nasıl yapsam nasıl alsam, ne olsa... Diyorum ki üç kuruş fazla olsun mor olsun:))

Bu banyo ve banyo aksesuarları da çok hoşuma gitti. 1. fotodaki bir lavabo hani ben her yer mor olsun istemiyorum diyorsanız bir lavabo ve 6. fotoda yer alan mor havlularla banyonuzu morlayabilirsiniz. Yok ben mor bir dünya istiyorum derseniz 4. fotodaki banyo tam sizlik demektir. Ha birde modern bir banyo olsun ama morda tadında olsun derseniz 2. fotodaki lavaboyu tavsiye ederim.

Başka neler var bakalımmm, diş fırçanızı korumak için ona gülen mor bir yüz takabilirsiniz tıpkı 5. fotoda olduğu gibi. Ben düzenliyim diyorsanız 7. fotodaki mor sepetten alıp içine şampuan, diş macunu gibi temizlik kitinizi yerleştirebilirsiniz. 3. ve 8. fotodaki gibi mor taşlı küvet ya da banyo tezgahı ile de banyonuzu mor yapabilirsiniz.

5 Mart 2009 Perşembe

Mor Elbise ve Aksesuarlar

Buradaki arkadaş sağolsun, mor renk aksesuarlardan çok güzel bir kolaj yapmış. Bana sadece yayınlaması kaldı. Hepsi benim olsun istiyorum.

Mor Elbiselerden Seçmeler

Mor mor mor mor mor mor mor şimdi nolcek, gözün oldu mosmorrrrrr :)
Sırada seçmece mor elbiseler var.
1 Balon elbise
2 Pencere modelli elbise
3 Kolaj elbise
4 Şifon elbise
5 Arkası derin V yakalı elbise
6 Vücudu saran elbise

4 Mart 2009 Çarşamba

Pelin'in Mor Küpeleri

Pelin arkadaşımız çok güzel takılar yapıyor. Özellikle tel çalışmalara yer veren Pelin bu güzel takılarını satışa da çıkarttı. Ben burada konsepte de uygun olması açısından mor renk olan küpelerini yayınlıyorum.

Pelin'in şık tasarımlarına sahip olmak isterseniz buradan sipariş verebilirsiniz.

3 Mart 2009 Salı

Mor Kanepeler


Birbirinden değişik ama mor olan kanepeler buldum. Seç beğen al :))
1. kanepe çok asil
2. kanepe fark yaratmak için
3.kanepe romantik
4. kanepe sülale boyu
5. kanepe şişme bot misali
6. kanepe kayığıma bindim gidiyorum