28 Şubat 2009 Cumartesi

Mor Keseler

Gelen istek üzerine mor renk kese örnekleri buldum. Yapımı kolay ve şık keselerinizin olması için hemen gidip cici cici desenli mor kumaşlardan alın. Kare, dikdörtgen ya da yuvarlak keseceğiniz kumaşınızı kenarlarından dikin. Bir ipi kıvırıp ya da kurdela ile keselerinizi bağlayabilir, cici cici püsküllerle keselerinizin daha hareketli olmasını sağlayabilirsiniz.
Keselerin linkleri fotoların üzerindeki sayılara göre;

Müzik Severler İçin Mor

Bu bateriyi görünce aaaa dedim mormuş, amanda ne güzel. Bateri çalmayı bilen ve mor seven arkadaşlar için burada

27 Şubat 2009 Cuma

Mor Şapka

Bu siteye bayıldım, of aman tanrım o kadar güzel şapkalar yapmışlar ki bayılmamak elde değil.

Ben içlerinden mor olanı (haliyle) buraya taşıdım ama diğer minyatür şapkalara da bir bakın derim. Acaba hangi amaçla kullanılıyor???

26 Şubat 2009 Perşembe

edaca30'un Mor Hediyesi

Sevgili edaca30 morla vals sayfası için headeer takımı yapmış, canım benim şimdi işten geldim ve yorumu gördüm ayyyy çok mutlu oldum. Hediyem harikaymış valla. (Ben headerı değiştirebiliyorum ama diğerlerini nasıl yapıcam bilemedim) Çok ama çok teşekkürler.

Yeni headerım nasıl olmuş arkadaşlar?

mor iphone ve kılıfı

Offf buna bayıldım işte. Bir de morun yanında pembe gördüm kü tam çifte kavrulmuş oldu :))

iphone 3G ve kılıfı

25 Şubat 2009 Çarşamba

Mor Olunca Bir Başka Güzel

Bu eteğe burada rastladım ve bayıldım. Siyah dantelden yapılmış ve mor saten ile astarlanmış. Bunu 10marifette yayınladım ve yorumlarda mor sevenler dayanışma ve yardımlaşma derneği kuralım mı? diye öylesine birşey yazdım. Sonra gelen bir yorum aaa neden olmasın diye beynimde bir şimşek çakmasına neden oldu ve morla valsi hemencecik kurdum. İŞte bu sebeple bu eteğin yeri daha da özel oldu benim için.

24 Şubat 2009 Salı

Mor Ayakkabılar

Burada bir dünya mor ayakkabı görürüm de sizlerle paylaşmaz mıyım? Hemde morun her tonu mevcut efendim. Ay bunlardan birisi benim olsa ne kadar güzel olur. Peki siz hangi moru beğendiniz? Yetişen alıyor, gel vatandaş morun iyisi burada :))

23 Şubat 2009 Pazartesi

Mor Dekorasyon

Evinizin dekorasyonunda mor renge ağırlık vermek isterseniz bu ürünlere bir bakın derim. Ahhh keşke daha çok mor eşyam olsa :))

Morla Valsa Merhaba

Bu bloğumla mor bir başlangıç yapmak istedim. Burada hem benden hem netten bulduğum ama illaki mor olan ne isterseniz, ne ararsanız olacak. Evet mor seven arkadaşlarım morla valsa var mısınız?